Nimetön‎ > ‎

LeKiltä kolme viestijoukkuetta Jämille

lähettänyt Virpi Lipponen 13.1.2017 klo 11.46   [ 13.1.2017 klo 11.55 päivitetty ]

”Aikku” aloittaa cup - viestin Jämillä

Suomen cupin osakilpailuun Jämillä 15.1. osallistuu LeKi:stä kolme viestijoukkuetta, joiden jäsenet hiihtävät myös henkilökohtaisia matkoja 14.1. Kaikki osuudet hiihdetään perinteisellä, mikä karsii LeKi:n joukkueista jokusen vapaan spesialistin. Joukkueet koonneen Esa Virtasen mukaan Kisaa kuten muitakin seuroja helpotti se, että miehilläkin on nyt vain kolme osuutta.

LeKin naisten ykkösjoukkue on hiihtojärjestyksessä Aino-Kaisa Saarinen, Sanni Alatalo ja Eeva Nurmi. Kakkosessa hiihtävät Klaara Leponiemi, Henna Mettalo ja Ida Rintala. Miesten joukkueen muodostavat tällä kertaa Jani Keto, Arto Hakala ja Valtteri Niskanen.

Varamies Esa Seppä on kunnossa ja valmiina hiihtämään.  Leena Nurmella oli jo tähtäin Jämille, mutta sitten tuli Hiihtoliitosta yllätyskutsu maajoukkuetehtäviin Maailman cupin sprintteihin Italian Toblachissa.

Rankan Tour de Skin jälkeen Esa epäili ”Aikun” intoa ja jaksamista osallistua Suomen cupin viestiin. ”Aikun” vastaus yllätti joukkueet koonneen Esan iloisesti: ”Tulen mielelläni ja mikä osuus tahansa kelpaa.”  Esa oli ajatellut hänelle  ankkuriosuutta, mutta kyseli myös Sannin ja Eevan mieltä. He päätyivät keskenään siihen tulokseen, että ”Aikku” kovimpana ja hyvänä lähtijänä aloittaisi ja tekisi hyvän alun LeKi:n viestille. Se sopi kaikille.

”Aikku” on ollut monesti maajoukkueen aloittajana. Se on mahdollista myös Lahden MM-hiihdoissa. Klaara, Henna ja Sanni kisaavat sarjassa N20. - Siinä meillä mielenkiintoinen kolmikko maaliskuun SM -viestejäkin ajatellen, aprikoi Esa.

AK

Comments