Nimetön‎ > ‎

LeKi:n naiskvartetti aateloitui Vuokatissa

lähettänyt LeKi - Hiihto 29.6.2015 klo 0.42   [ 29.6.2015 klo 0.42 päivitetty ]

Jokakesäinen huipputapaus Vuokatti Aateli Race 23.-24.6kokosi nytkin kuntoaan mittaamaan  maan eturivin hiihtäjät.  Se kuului osana maajoukkuehiihtäjien ja haastajaryhmän leiriin.  Kovaan kisaan osallistui paljon leirien ulkopuolisiakin.

Mukana olleet LeKi:n neljä naista näyttivät, että alkukesälläkin on harjoiteltu. Aino-Kaisa Saarinen oli lopputuloksissa 3. jokseenkin tasavertaisesti Anne Kyllösen kanssa. Krista Pärmäkoski voitti reilusti. Haastajaryhmän Leena Nurmi oli11., Sanni Alatalo 26. ja Eeva Nurmi 29.

Kilpailu Vuokatin rinteillä oli  kolmiosainen:

Tiistai-iltana hurautettiin 1,6 kilometrin rullahiihto Vuokatin kiharaisella radalla. Seuraavana aamuna oli maastojuoksu yhteislähdöllä. 3 kilometrin otatuksen kaksi kärjessä ja tasasekunnilla olivat Aikku ja Krista. Kolmas osa eli 10 kilometrin rullahiihto vietiin gundersen -systeemillä.Kunkin lähtöaika määräytyi prologin ja maastojuoksun yhteisajasta. Rullakisa käytiin järjestäjien suksin.

Vuokatin kesäiseen huippuviikkoon kuului myös korkeatasoinen, kaikille avoin seminaari valmennuksesta ja hiihdon näkymistä.


- Antero -