Nimetön‎ > ‎

LeKin värejä Jämillä ja muualla

lähettänyt Virpi Lipponen 15.10.2016 klo 12.34   [ 17.10.2016 klo 12.01 päivitetty ]
Kisalaiset ovat nousseet suksille runsaslukuisesti jo lokakuun puoliväliin mennessä.
Isoin joukko on 16.-18. lokakuuta Jämillä: LeKi Junior Ski Team, alle 20 -vuotiaitten nuorten ryhmä, yleistä sarjaa sekä vetäjiä. Yhteensä LeKi-väkeä hiihtää putkessa ja rynnii rinteillä yli 30!
Osa tulee viikonvaihteeksi, JST aloittaa kolmipäiväisen leirinsä koululaisten hiihtoloman merkeissä sunnuntaina.

Junior Ski Teamin syyslomaleiriin kuuluu paljon hiihtoa - toki muutakin.


Sanni Alatalo ja Eeva Nurmi korkkasivat kisalaisista ekoina 10.10. klo 10 avatun Vuokatin ensilumenladun. Helppoa heille, koska opintojen ja työn takia asuvat siellä.
Näinä aikoina Vuokatissa harjoittelee muitakin kisalaisia. Sunnuntaina 30.10. Vuokatissa nähdään kisalaisia ainakin naisten ja miesten Suomen cupin viestijoukkueiden verran.


A -maajoukkueen  Aino-Kaisa Saarinen jatkaa korkean paikan leiriään Italiassa.
Leena Nurmi oli lähdössä muun haastajaryhmän mukana tehotreenailemaan lokakuun puolivälissä Espanjaan Barcelonan tienoille, missä terävää kuntoa oli määrä hakea mm. juosten vedessä ja rannalla.
Sauvarinnettä ja rullailuakin oli luvassa.
Slovenian Planican leiriltä saatu tauti kuitenkin tukki hengitysteitä ja olo oli muutoinkin hutera, joten Leena päätti jäädä kotosalle.
Haastajaryhmästä enin osa sairastui Planican leirillä tai heti sen jälkeen. Barcelonan hiekkarantojen sijaan Leena nähdään lokakuun lippupuolelle Vuokatin lumilla.

Aika lähellä on se hetki, jolloin pääsee treenailemaan suksin myös Hakkarin tykkilumella.
Radan teko on kiinni säistä: arvokasta lunta ei kannata levittää sulamaan vetiseen ja lämpöiseen maahan  eikä sateeseen vaan tilauksessa on pikkupakkasta. - AK
Comments