Nimetön‎ > ‎

Parisprinteissä raikasta menoa

lähettänyt Virpi Lipponen 3.3.2014 klo 12.53   [ 11.3.2014 klo 8.12 päivitetty ]

Pyrinnön parisprinteissä Kaupissa oli mukavasti LeKi-kaksikkoja, vaikka seura ei varsinaisesti osallistujia koonnut. Kaverit löysivät kaverinsa, mikä onkin hieno juttu!

Ja jos ei löytynyt tähän lajiin ja hetkeen kaveria omista riveistä, niin sitten tehtiin kimppoja muiden seuralaisten kanssa. Valtteri kilpaili järjestäjäseuran nuorukaisen kanssa ja Niemelän Hetta ja Hilla muodostivat kaksikot Kangasalan Kisan riveissä hiihtävien serkkujensa kanssa nimellä Hiiltomiehet - ei siis h:lla. Nimi tulee seikkailu-urheilua harrastavan isä-Villen ja hänen kavereittensa reissusta Ruotsiin Tiomila-suunnistukseen. He olivat ilmoittautuneet kisaan nimellä Hämeen Hiihto. Järjestäjät olivat lukeneet nimen väärin tai sitten kuuluttaja luki väärin: Hiilto Suomesta. Kaverukset tuumivat, että olkoon sitten jatkossakin niin.

Kaupin radat olivat hyväkuntoisia, tosin ainoa nousu oli jäähileistä pöperöä ja raskasta hiihtää. Kolme liki täysvauhtista osuutta pienin tauoin oli junioreille uudella tavalla raskas kokemus. Aika monta joukkuetta oli melko kaukaa. Oli raikas kisatapahtuma!

Lekiläisten sijoituksista mainittakoon:

N8 Niia ja Iina Niemelä hopeaa
M10 Roope Niskanen ja Miika Niemelä pronssia
N12 Pinja Kianta ja Inka Joensivu pronssia
M12 Leevit Lampén ja Lipponen hopeaa

Lisää tuloksia löytyy Pyrinnön sivuilta ja kuvia galleriasta.

Comments