Nimetön‎ > ‎

Kisalaiset näkyivät ja menestyivät Kaupin pm - ja HS -laduilla

lähettänyt LeKi - Hiihto 22.2.2016 klo 4.22   [ 25.2.2016 klo 1.26 päivitetty ]

Hämeen pm- hiihdot ja HS - alueviestit sujuivat kisalaisittain hyvin. Kaupissa kilpaili  27.-28.2. yli 300 hiihtäjää, joista kisalaisia 40. Lauantain henkilökohtaisiin osallistui noin 300, joista useimmat kilpailivat myös sunnuntaina HS -viesteissä tai henkilökohtaisilla matkoilla. Viestijoukkueita oli 83.

Tampereen Pyrinnön järjestelykoneisto selvisi hienosti lyhyellä radalla pidetystä kahden päivän hiihtojuhlasta.  Mutta tiukille veti - lähdöstä, vaihdosta ja maalista  toimihenkilöt joutuivat välillä  huoltamaan junioreittensa suksia… tulospalvelun takatilassakin rasvailtiin… kaikki hyvin…

Ykkössijoja kisalaisille kertyi melkoisesti. Junioreissa Hetta Niemelä nousi kaksoivoittajiksi, ensin henkilökohtainen kulta ja sitten viestistä Oona Kaikkosen ja Ella Noora Haapalehdon kanssa.  Hilla Niemelä ja Leevi Lampen  ”ottivat omansa” henkilökohtaisessa, mutta viestistä ei tullut kirkkainta. Viesteistä tuli LeKi:lle 5 mitalia ynnä muutama harmittava nelossija.

¤¤¤¤¤¤

Onni Rintala otti18 -vuotiaiden perinteisen kympillä hopeaa. Vapaalla Onni oli neljäs ajalla, joka olisi riittänyt 20 -vuotiaissa pronssille. Siinä Valtteri Niskanen otti hopean vain 0,3 sekunttia kullasta. Lauantain pertsan kympin Vale voitti. SM -hiihdot jäivät kuumeilun takia harmittavasti väliin, mutta taas kulkee.

Henna Mettalo voitti komeasti 18 -sarjan vapaan vitosen. Koolla oli suurin piirtein kaikki sarjan parhaat hiihtäjät. Oli talven ja ehkä koko urankin paras kisahiihto. Hennan aika olisi riittänyt voittoon myös N20:ssä.

Jani Keto osoitti, että kunto on kohdallaan ja noususuunnassa: hopeaa lauantaina ja sunnuntaina P ja V 10 kilometrillä.

¤¤¤¤¤¤

M35:n Esa Seppä joutui kilpailemaan molempina päivinä vain itseään vastaan. Voitti sikäli, että olisi sijoittunut yleisessäkin sarjassa kohtuullisesti. Sama meininki oli Mervi Pesulla (N40) ja Arto Hakalalla (M45). Mervin voittoaika lauantaina perinteisen vitosella olisi riittänyt kakkostilaan yleisessäkin sarjassa. Sunnuntaina vapaan kisasta irtosi yleisen sarjan pronssia.  Arton pronssiaika sunnuntain vapaan kisassa olisi riittänyt 5. sijaan yleisessä mittelössä.

- Antero -

Lisää Anteron kuvasaalista tästä linkistä!


Kultaa N12! Oona Kaikkonen, Hetta Niemelä, Ella Noora Haapalehto

Kahdesti hopealle! Jani Keto