Nimetön‎ > ‎

Tervetuloa, Eeva, Leena ja Jaakko!

lähettänyt LeKi - Hiihto 18.9.2014 klo 22.34   [ 2.10.2014 klo 1.13 päivitetty ]
LeKi- hiihto lähtee kaudelle 2014-15 viime talvesta vahvistunein voimin. Seuraan liittyivät elokuussa Eeva (-92) ja Leena(-94) Nurmi sekä Jaakko Hyrkäs (-99). Nurmet tulivat Kymin Koskenpojista, Jaakko Viialan Viristä. Kolmikon merkittävä muuttosyy oli viestihiihtonäkymät LeKissä. Samoja näkymiä on jo alkukesästä seuraan tulleella Sanni Alatalolla (-97).

Nurmet ovat syntyjään valkeakoskelaisia.  Eeva opiskelee nyt Tampereella, Leena Kouvolassa.  Vanhemmat asuvat Kotkassa. Isä Jussi hiihti nuorena hyvin Hakassa ja hoitaa nyt tyttäriensä valmennuksen. Äiti on joukkueen lääkäri.

Eevalla on kaksi SM- hopeaa 20- sarjasta: viesti ja perinteinen 20 km. Sijoitus ”kymppisakissa” on tuttua Eevalle. Hopeasommasta on pronssi ja hopea. Viime talvi meni sairastellen joten parhaaksi sijoitukseksi jäi Finlandian 8. sija.

Leenalla on SM- mitaleja kausilta 2011 – 2014 vapaalla, pertsalla ja viesteissä. Kaikkina noina vuosina hän ollut myös edustustehtävissä ulkomailla mukaan lukien kahdesti nuorten MM- hiihdoissa. Hopeasompafinaaleista vuosina 2007 – 2010 Leenalla on kaiken värisiä henkilökohtaisia mitaleita.  HS- kauden päätteeksi hän voitti N16 sarjan vitosen.

Sekä Eeva että Leena ovat hyviä juoksemaan.  Eevan meriittinä on mm. voitto Kotkan Meripäivillä ja Leena on painellut puolikkaan puolentoistatunnin korville.

Aino-Kaisa ja Maija Saarinen, Mervi Pesu, Terhi Martikainen, Eeva ja Leena Nurmi sekä Sanni Alatalo muodostavat valtakunnallisestikin katsoen kovan LeKi- seitsikon erilaisia viestejäkin ajatellen.  Ensi talvena seuran värit näkynevät hyvin SM- kisojen lisäksi myös Suomen cupissa.

Jaakko Hyrkäs puolestaan on hyvä rengas 16- sarjaan mm. Hämeen Viestissä ja Aamulehden nuorisoviestissä. Sijoituksensa HS- finaaleissa ovat olleet 30:n paikkeilla eli hyviä.  Kesä sujui LeKin yleisurheiluympyröissä. Jos syysharjoittelu onnistuu ja terveys pitää, niin HS- sijoitus voi parantua paljonkin. 

-Antero-