Leki Junior Ski Team on nuorista Lekiläishiihtäjistä koostuva kilpailupainotteinen ryhmä.  

LeKi Junior Ski Teamin tavoitteena on luoda mahdollisuudet harjoittelulle, jolla saadaan jatkuvuutta Lempäälän Kisan kilpahiihdolle. Ryhmään kuuluvat Lempäälän Kisan Hopeasompaikäiset  kilpahiihtäjät

Heillä on myös oma hiihdon treeniryhmä, jossa kilpailuhenkiset nuoret hiihtäjät voivat harjoittella yhdessä. Ryhmä treenaa alkukaudesta yhdessä 2 kertaa viikossa. Kilpailukaudella treenikerrat sovitetaan kilpailutilanteen mukaisesti viikoittain. Tämän lisäksi tulevat kunkin omatoimiset harjoitukset omien tavoitteidensa ja motivaationsa mukaisesti.Mahdollisuuksien mukaan pyritään järjestämään leirejä kuten Jämin hiihtoleiri, Lapin lumileiri yms. Lisäksi kesäaikaan järjestetään joitakin vaelluksia, melonta-/souturetkiä yms. yhteisohjelmaa.

Harjoituksissa on reilu, kannustava yhdessä tekemisen meininki jossa huumorikin on sopivasti mukana. Ski Team on Lempäälän ja lähiympäristön kuntien laduilla näkyvä ja kuuluva porukka, joka tsemppaa yhdessä kilpahiihdon eteen.

Tiimi jaetaan treeneissä eri ryhmiin, jotta kaikille löytyy mahdollisuus oman tasonsa mukaiseen harjoitteluun. Treeneissä pyritään kehittämään kilpailemisessa tarvittavia ominaisuuksia korostaen taitoa - unohtamatta fyysistä puolta. Porukassa treenatessa kovakin harjoitus tuntuu mukavammalta.

Ryhmään kuuluville ei aseta menestymistavoitteita vaan pyritään kannustamaan ja ohjaamaan hiihtokilpailuihin osallistumiseen.

Ryhmä muodostaa myös vahvan rungon kauden mittaan käytävissä viestikilpailuissa , joissa LeKin menestys on viime vuosina ollut vahvassa nousussa.

Ryhmä harjoittelee usein samaan aikaan ja samassa paikassa kuin hiihtokoulu ollen siellä näyttävänä esimerkkinä hiihtokoululaisille, joista pyritään saamaan lisää tiimin jäseniä kilpakärpäsen puraistessa taitojen kehittyessä.

Perustyö hiihtotaitojen kehittämiseen tehdäänkin juuri hiihtokoulussa. Taitojen kehittyessä LeKi Junior Ski Team tarjoaa mahdollisuuden jo urheilullisempaan toimintaan ja nousun seuraavalla hiihtotasolle. 

Mukaan mahtuu! Jos kiinnostus heräsi ota yhteyttä ja tule rohkeasti mukaan. Kerromme mielellämme lisää. Tervetuloa mukaan tiimiin!


Yhteystiedot:
Heidi Haapalehto
heidi.haapalehto@gmail.com

Pekka Lampén
pekka.lampen@elisanet.fi

Ilmoittautuminen  Hiihtokoulusivulla!

  

                       
                               
    LEKI JUNIOR SKI TEAMIN KAUSI 2016–2017


Lempäälän Kisan nuorten hiihtäjien kilpailupainotteinen ryhmä LeKi Junior Ski Team toimii ympäri 
vuoden. Nykyinen toimintakausi on alkanut 1.5.2016 ja päättyy 31.4.2017. Kevään ja kesän aikana 
järjestetään yhteisharjoituksia ja leirejä. Ilmoittautuminen tapahtuu Nimenhuuto-palvelun kautta. Syys- ja talvikaudella harjoituksia pidetään kahdesti viikossa. Ryhmä päättää yhteisharjoituksien pitämisestä koulujen loma-aikoina erikseen.

Jatkamme syyskuusta alkaen säännölliset yhteistreenit maanantai- ja torstai-iltaisin.
Tervetuloa huippuporukkaan hopeasompaikäiset kilpahiihtäjät!
Vuonna 2006 ja aiemmin syntyneitä mahtuu mukaan – olethan yhteydessä Heidi Haapalehtoon (heidi.haapalehto@gmail.com), niin tiedämme, mihin treeniin olet tulossa (aikataulut, mahd. kokeilukäynti jne.).

HARJOITUSAJAT SYYS-/TALVIKAUDELLA 2016–2017
Syyskausi alkaa torstaina 1.9.2016.

Yhteisharjoitukset
• Maanantaisin klo 18.00–19.30 ja
• Torstaisin klo 18.00–19.30.

KENELLE:
• Hyvät perushiihtotaidot omaavalle yli 10-vuotiaalle, joka haluaa kehittyä hiihtäjänä ja
osallistuu kilpailuihin myös Lempäälän ulkopuolella.

Valmennusmaksusta ja toiminnasta lisätietoja antaa Leki Junior Ski teamin johtaja. Valmennusmaksuun kuuluu mm. Hakkarin tykkilumiladun käyttö, kilpailujen osallistumismaksut, osa leirien ja kilpailumatkojen kustannuksista.

ILMOITTAUTUMINEN ryhmään tapahtuu hiihtokoulun ilmoittautumissivujen kautta.

Kukin hankkii Skipassin/lisenssin itse. Sisaralennus hiihtokoulun alennusten mukaisesti.

Ohjeet valmennusmaksun maksamisesta annetaan Nimenhuuto.com palvelun kautta.

Leki Junior Ski Team 2016-2017


Hilla Niemelä s.2001

Joonas Nieminen s.2001
 

Inka Joensivu s. 2002


Pinja Kianta s. 2002
Tessa Salmia s. 2002

Leevi Lipponen s. 2002     
Juha Närhi s. 2002 
Samuel Suoniemi s.2002
Samuli Jalonen s.2003

Leevi Lampén s.2003
Atte Urvanta s.2003

Hetta Niemelä s. 2004


Aapo Liponkoski s. 2004

 
Roope Niskanen s. 2004

Tuomas Närhi s. 2004Ella Noora Haapalehto s. 2005

Oona Kaikkonen s.2005
Luukas Lipponen s.2005Miika Niemelä s.2005
 
Arttu Formisto s. 2006
Otso Luodeslampi s. 2006


Antti Urvanta s. 2006