Puheenjohtaja-Esan palsta

SUURET onnittelut LeKi-naisille viestin Suomenmestaruudesta. Leena, Sanni ja Aikku; Olitte suurenmoinen joukkue ja teitte LeKi-hiihdon historiaa.

Onnittelut myös LeKi-naisille viestin Suomen Cupin kokonaiskilpailun hopeatilasta. Hopea varmistui hienosti, kun Leena, Eeva ja Aikku hiihtivät Ylitorniolla 8.4 osakilpailun pronssille.

Onnittelut yhteisesti myös kaikille SM-mitalisteille kaikista SM-mitaleista, joita tuli LeKi-hiihtäjille tänä talvena poikkeuksellisen paljon.

Iso saavutus seurallemme oli myös se, että TV:ssä saatiin roppakaupalla hyvää näkyvyyttä. Suurkiitos tästä LeKi-hiihtäjille, joiden menestyksen kautta kaikki näkyvyys on tullut.


Tsemppiä kaikille myös kaudelle 2017-2018.

Palaillaan, terv. EsaSUURKIITOKSET JA -ONNITTELUT KAIKILLE HOPPAREIDEN 17. - 19.2 JÄRJESTELYIHIN OSALLISTUNEILLE!

Kilpailut sujuivat kaikkien osa-alueiden osalta erinomaisesti ja mikä parasta, LeKin omat hiihtäjät menestyivät kotikisoissamme hyvin.

Minulle jäi koko tapahtumasta hyvä maku suuhun, toivottavasti myös teille kaikille muillekin.

terv. Esa
-------------------------------------------------------------------------------------------
Oikein suuret onnittelut Aikulle ja Leenalle hienosta parisprintin SM-kullasta Keuruulla. 
------------------------------------------------------------------------------------------

Suuret onnittelut Aikulle SM-kympin pronssista ja Leenalle sprintin 4-sijasta Keuruulla. Molemmat olivat tosi hienoja suorituksia.


Tsemppiä ja iloista ilmettä talven kisoihin! terv. Esa
______________________________________________________________________________
HIPPOHIIHDOT 11.3 ONNISTUIVAT HYVIN
Kiitos Osuuspankille ja kaikille talkoolaisille, jotka osallistuitte Hippohiihtojen järjestelyyn lauantaina 11.3. Hiihtotapahtuma onnistui hyvin, yu-kentällä oli loistavat ladut ja kelikin oli aurinkoinen 
                                 Terveisin Esa

SYKSYN 2017 ENSILUMENLADUSTA ENNAKKOTIETOA
Syksyn 2017 tykkilumilatua varten  on olemassa tykkilunta auttava määrä. Ensilumenladun rahoitus on vielä avoin, koska Lempäälän kunta ei ole suostunut toistaiseksi sopimukseen osallistumisesta ladun kustannuksiin. LeKi pyrkii kuitenkin saamaan sopimuksen aikaan mahdollisimman pian.

                                           Terveisin Esa