Vesisateiden vuoksi käytössä edestakaisin hiihdettävä tykkilumilatu - ei maksua

lähettänyt LeKi - Hiihto 16.11.2014 klo 2.39   [ päivittänyt 1.1.2015 klo 9.09 Esa Virtanen ]
Perjantaina 2.1 ja lauantaina Hakkarin tykkilumiladun käyttö on rajattu alkuperäiseen edestakaisin hiihdettävään latuun, jonka pituus on 1050m. Suojasäiden ja vesisateiden vuoksi halutaan näin säästää jo keskiviikkona avattua lenkkiä.

Pidennetty tykkilumilatu avattiin käyttöön keskiviikkona 31.12. Avattu rata on sillan ali ja yli kulkeva, kahdeksikon muotoinen lenkki. Lenkki on yhteen suuntaan hiihdettävä ja perinteisen latu on ajettu radan oikeanpuoleiseen reunaan, Lenkin pituus on noin 1250 metriä. Tykkilumiladulla voi hiihtää myös hieman helpompaa 800 metrin lenkkiä, joka ei mene sillan yli. Kaikki Lempäälän ladut ovat nyt kunnan hoidossa ja kaikille hiihtäjille ilmaisia. (Lempäälässä ei ole ajettu lumen vähyyden vuoksi latua muualle, kuin tykkilumiradalle, joten muualla hiihtäminen on hiihtäjän omalla vastuulla)


LeKi kiittää kaikkia tykkilumiladulla hiihtäneitä hyvin sujuneesta yhteistyöstä koko tykkilumilatukauden ajan. Hiihtäjien suuri määrä mahdollistaa meille tykkilumiladun tekemisen myös ensi syksynä. Tervetuloa Hakkariin hiihtämään jatkossakin ja HYVÄÄ UUTTA VUOTTA KAIKILLE!

Kuva su 16.11 aamulta
Kuva Su 14.12