Välinepörssi

Tervetuloa LeKi-hiihdon välinepörssiin               ILMOITUSLOMAKE                                                                                                                                                       

 
Välinepörssi on tarkoitettu hiihtoon liittyvien välineiden ja asusteiden kierrätyspaikaksi. Erityisesti pyritään saamaan hyväkuntoisia varusteita tarjolle. Välinepörssi toimii ilmoitustauluna. Tiedustelut ilmoituksiin liittyen tapahtuvat suoraan ilmoituksessa annettuun myyjän/ostajan yhteystietoon. Voit jättää myydään tai ostetaan ilmoituksen tarpeesi mukaan. Ilmoitukset ovat täysin maksuttomia.
 
Ennen 1.5.2016 jätetyt ilmoitukset on "siivottu" pois 22.8.2016
LUE OHJEET:

1) Täytä ILMOITUSLOMAKE (myydään/ostetaan)

2) Ilmoituksesi siirtyy alla olevaan listaan kun lomake on lähetetty vaadittuine tietoineen. Siirtymisessä voi olla pieni viive (1-2min). Taulukko päivittyy selaimesi  REFRESH näppäimellä tai valitsemalla HIIHTO-valikosta uudelleen "Välinepörssi".

3) Kun ilmoitus halutaan poistaa (esim. myyty) tai ilmoitukseen tuli virhe niin  ilmoita tekstiviestillä 040-5849 530 tai sähköpostilla hiihto.leki@gmail.com ja kerro mikä ilmoitus poistetaan. Huom sähköpostiin aihe:ILMOITUKSEN POISTO/MUUTOS- Kiitos ! Ilmoituksen poistamisessa voi esiintyä viivettä (tehdään manuaalisesti). Muistathan tehdä poistoilmoituksen heti kun ilmoitus käy tarpeettomaksi, jotta saamme palvelun pysymään siistinä!

4) Kuvien liittäminen ilmoitukseen ei ole mahdollista.

Alisivut (2): Ilmoitukset Ilmoituslomake